Facebook Icon
Introducere
Despre ShowTrenD
Galerie fotoGalerie video
Contact
ScenăSunetLuminiRegizie video

Introducere

Numele nostru promoveaza profesionalismul în tot ceea ce cuprinde vastul domeniu al sonorizărilor, al scenotehnicii, a luminilor și organizării evenimentelor.

Când vorbim de aceste servicii, vorbim de calitate, seriozitate și promptitudine, caracteristici pe care noi le considerăm căile noastre de reușită.

Cunoaștem importanța acestor activități, precum și cerințele pieței, de aceea pentru noi fiecare client și fiecare eveniment este la fel de important și ne străduim ca orice eveniment organizat sau asistat de noi să rămână o amintire de neuitat.

Detalii

Despre ShowTrenD

Multimedia Band SRL vă oferă spre închiriere o gamă completă de sunet, lumini, scenotehnică pentru evenimentele pe care doriţi să le organizaţi.

Calitatea echipamentelor şi nu în ultimul rând echipa calificată să execute asemenea lucrări asigură şi garantează succesul evenimentului. Suntem o echipă de profesioniști ce dorim să oferim soluții de calitate mediului Concert & Event Logistics. Oferim soluții complete, "la cheie" pentru evenimentele (Zilele Orașului, Comunei) organizate de comunitatea Dvs.

Oferta noastră are două puncte forte: o echipă profesionistă formată din tehnicieni cu experiență de peste 10 ani în domeniul echipamentelor profesionale audio-video și o gamă largă de echipamente profesionale de ultima generație proprii (Rider technic anexat).

Închirieri echipament tehnic profesional:
  • scenă,
  • sunet,
  • lumini,
  • ecrane proiecţie,
  • ecrane cu LED,
  • regizie video (incluzând car de transmisie).
Înapoi Sus
IntroducereDespre ShowTrenDStageSoundLightVideoGalerie fotoGalerie videoContactHarta site© 2015-2024 Multimedia Band SRL
Parteneri:
Alfalu TV logoRCF logoLaney logoProel logoAlustage logoMidas logo